ADIYAMAN / SİNCİK - Yarpuzlu Ortaokulu

04164262045
YARPUZLU KÖYÜ YARPUZLU KÜME EVLERİ NO: 1 SİNCİK / ADIYAMAN
Vizyon
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Başarılar
2017-2018 2 fen Lisesi 2 Bursluluk, 2018-2019 Kros Yarışması Adıyaman 1.liği ve Bölge 4.lüğü.İlçe Voleybol 1.liği.İlçe Kros 1.liği. 4 öğrencimiz Spor Lisesi kazanmıştır. 2019-2020 2 Fen Lisesi, 1 Bursluluk. Adıyaman Kros Yarışlarında hem kızlar hem erkekler İl 1.liği. Voleybol Adıyaman İl 4.lüğü.Adıyaman Atletizm Takımına 7 sporcu seçilmiştir. 2 Sporcu Spor Lisesi kazanmıştır.
Karayolları yol ağı mevcut olup minibüs ve taksi ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
öğretmenler kendi imkanlarıyla ve tuttukları servislerle ulaşımı sağlamaktadırlar.
Yerleşim Yeri
Yarpuzlu Köyü dağlık bir yapıda olup ulaşım kolaylığı olan Sincik İlçesine bağlı bir köyüdür.
İl merkezine uzaklık:86 km İlçe merkezine uzaklık:14 km
voleybol -futbol turnuvaları yapılmaktadır.